fiery_qmet
Participant

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://guidehub0ef599.omeka.net/items/show/4]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.