Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://solo.to/cpg5ddtb#fieryplay-pl]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |