fiery_hset
Participant

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://medium.com/@davongerwilleam7986/7ee20846785e]strona internetowa[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.