fiery_pyet
Participant

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://hoo.be/cphovludwd]fieryplay code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.