fiery_zvet
Participant

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://write.rlp.schule/solkdea63e2c/fieryplay-poland-gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]fieryplay no deposit bonus code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.