fiery_vyet
Participant

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://text.is/O46XX]aplikacja FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.