fiery_qket
Participant

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://guidehub0ef599.omeka.net/items/show/4]fieryplay no deposit bonus code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.