fiery_yoet
Participant

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=http://jobboard.piasd.org/author/sebastian8c9ec3/]strona internetowa[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.