fiery_buet
Participant

Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://cryptoplaypicksa42ca.foroactivo.com/#f13]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.