fiery_txet
Participant

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://www.atozed.com/forums/user-94057.html]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.