fiery_xhet
Participant

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://reelvyb.com/read-blog/21766]zobacz strone[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.

Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.