fiery_vuet
Participant

Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://velog.io/@cpicksde8d12/fieryplay-pl-guide-2026-dc88b6]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.