fiery_svet
Participant

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://www.intensedebate.com/people/idnewhfqfq]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.