fiery_cset
Participant

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://medium.com/@davongerwilleam7986/7ee20846785e]strona internetowa[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.