fiery_vuet
Participant

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://cryptoplaypicks88d7c.ahlamontada.com/#f13]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.