fiery_idet
Participant

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://www.tumblr.com/soldkryptohub/826392447657689088]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.