fiery_uuKa
Participant

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, w moim przypadku bylo to kilka procent.

Biblioteka automatow liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Pakiet powitalny to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://axis-uav.pl]fieryplay[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Dokumenty przyjeli za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, i tyle w temacie.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, czekalem srednio kilka minut. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.