Étiqueté : 888starz opinie
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Slotow jest duzo — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie nawet na LTE.
Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus code[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.
Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — gram dalej, bez fajerwerkow.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |