Étiqueté : fiery play
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 100 free spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://higueras.net/fiery-play-kody-bez-depozytu-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 100 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://qualityexcellence.info/blog/2026/08/28/fiery-play-kod-promocyjny-jak-zweryfikowac-konto]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |