Étiqueté : fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://fotografbautzen.de/2026/08/28/fieryplay1-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-platnosci]fiery play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |