Étiqueté : fiery play
Gram na dwoch-trzech polskich kasynach od dobrych kilku lat i nie ukrywam te wszystkie budy jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play wpadlem z polecenia kolegi z pracy pozna zima i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Lobby nie jest male — cos kolo 2800 automatow, Pragmatic dominuje, Sweet Bonanza oczywiscie w polecanych, ale dokopalem sie do pare tytulow Betsoft i NetEnt, czego sie nie spodziewalem.
Bonus powitalny nie jest rewolucja: 100% do okolo 2500 zl oraz 150 free spinow, rozlozone w czasie. Warunek obrotu x40 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Regulamin i kody zawsze warto zobaczyc u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] zanim wplacicie, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.
Zakladanie konta trwala moze piec minut, najnizsza wplata wynosi 50 zl, co jest norma. Placilem karta i raz Skrillem, dostepne jest tez krypto, jesli ktos woli. Cashout leci do e-portfela w kilka godzin, na karte zeszlo mi dwa dni. Weryfikacja na start zajela dzien, ale tak maja wszyscy z licencja.
W dziale live siedze najczesciej — Evolution Gaming odpowiada za wiekszosc stolow, prawdziwi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time i Monopoly Live jak zawsze, tylko ze w piatkowe wieczory obraz mi sie raz zacial. Na telefonie strona jest responsywna — appki brak, i to jest moj glowny zgrzyt, w sumie da sie zyc.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to obsluga — Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale w nocy zostaje tylko angielski. Zdarzylo sie czekac z 20 minut na czlowieka, choc problem ogarneli. Licencja Curacao — zadna Malta, za to nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie mowie, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — w praktyce to porzadnie zrobiona strona. Gram sobie po pracy po pare stowek i nic wiecej mi nie trzeba.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |